18 jun 2023, 23:20

Отвъд пределите 

  Poesía » Otra
160 0 0

Ще дойдеш ли, когато те желая?

Ще дойдеш ли, когато те зова?

Ще дойдеш ли със мен, отвъд безкрая?

Ще дойдеш ли със мен, отвъд страха?

 

Ела, почукай, аз ще ти отворя 

вратата към незнайни светове...

Ръката ти ще хвана, няма да говоря, 

за да чуем как Безкраят ни зове...

 

Готов ли си със мене да почувстваш

Как всичко вътре в теб изгаря 

И остава само прах...?

 

Готов ли си с мене да се впуснеш 

отвъд пределите на най - дълбкоия си мрак....? 

 

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??