2 abr 2024, 11:58

Отвъд причините 

  Poesía
95 3 2

Любов от други измерения,

щастливо чисто намерение

на две души отвъд причините,

открили смисъл, без да стине той.

 

А смисълът усеща, влюбен е,

и без любов, но как, загубен е,

а в нея вечен, благодарен е,

животът без любов бездарен е.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??