31 may 2007, 8:18

Отвътре 

  Poesía
855 0 2
Отвътре всичко лесно се отлива:
на приливи измъква се през мен.
От страх си го прибирам и го крия,
очите си да можеше да скрия!

Да можеше да виждам само в бяло,
да можеше да плача само вкъщи...
Аз бягам, без да се обръщам,
но винаги във себе си се връщам!

Отвътре ми е празно, безопасно.
Стерилно, мрачно, грозно, страшно!
Очите си да можеше да скрия,
за да не го усещате и вие...

© Дарк Глоуб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??