28 mar 2010, 20:24

Озарена съм 

  Poesía » De amor
699 0 0

Озарена съм от светлина.

Коя съм аз, от где и от кога?

Душата ми, без път и без посока,

намери теб в потока на живота.

 

Намери теб, без път и без посока.

Обрулен от завистници жестоки.

С прекършени крилe и уморен.

От неверници там нейде заклеймен.

 

В миг на бурно вдъхновение

душата ми се втурна в теб.

Допусна я. Без капчица съмнение.

И полетя с мен.

 

С писъка на вятъра, разрошил огнените гриви

на своята душа!

С безвремието – откровение,

понесъл се с крилете на страстта.

 

В безумието слети, едновременно.

Озарени сме  от светлина.

От мен към теб, от теб към мен.

Изгубени за хора и за време,

поели път към вечността.

© Валентина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??