22 mar 2011, 23:35

P.S.: *I love you* 

  Poesía
1000 0 4

P.S.: * I LOVE YOU*


Мислех, че повече няма да обичам,

но сега се случи и не мога да отричам!

Безумно влюбена съм в теб -

сякаш станала съм друг човек...

По-мила съм и по-добра - 

и на врага бих подала ръка!

Сърцето, което бе от лед,

пламти, когато съм до теб!!!




© Моника Зубева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??