P.S.: * I LOVE YOU*
Мислех, че повече няма да обичам,
но сега се случи и не мога да отричам!
Безумно влюбена съм в теб -
сякаш станала съм друг човек...
По-мила съм и по-добра -
и на врага бих подала ръка!
Сърцето, което бе от лед,
пламти, когато съм до теб!!!
© Моника Зубева Все права защищены