Mar 22, 2011, 11:35 PM

P.S.: *I love you* 

  Poetry
1005 0 4

P.S.: * I LOVE YOU*


Мислех, че повече няма да обичам,

но сега се случи и не мога да отричам!

Безумно влюбена съм в теб -

сякаш станала съм друг човек...

По-мила съм и по-добра - 

и на врага бих подала ръка!

Сърцето, което бе от лед,

пламти, когато съм до теб!!!




© Моника Зубева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??