19 feb 2009, 23:38

Падам надолу, а ми казваш "лети" 

  Poesía » Otra
1100 0 6
Криви образи
в начупени огледала.
Опустели плажове
и разплакани лица.
Души бездушни
и празни мечти.
Падам надолу,
а ми казваш "лети"...

До теб съм,
но съм само за украса.
Добър си бил,
а всичко в тебе е гримаса.
Покажи ми истината
без капка угризение.
Отключи сърцето си
и забрави това съмнение.

Аз не казвам,
че съм толкова добра.
Жена съм,
имам много лица.
Но повярвай,
няма да сгрешиш,
ако ми дадеш ключа
и ми се довериш...

© Нямам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??