9 dic 2012, 14:11

Падаща звезда 

  Poesía » De amor
747 0 0

 

Падаща звезда..
Ти за мен си сбъдната мечта.
В мен откриваш съвършената красота.
Нека заедно да покорим света.
Ти от мен и аз от теб нужда имам,
знам, че мога само тебе да обичам.
Слънцето днес грее само за нас,
гледаш ме сладко в захлас.
И хоп, отново падаща звезда,
на сърцето си давам свобода.
Чувствай, миличко!
Сега е твойто време
някой от тебе бремето да отнеме.
Окъпва ни лунна светлина,
лъхва ни аромат на суета.
Целувка. Две. Три.
Падащи звезди.
(Галят нежното небе.
Потъвам завинаги в твоето море.)

© Мария Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??