19 nov 2009, 23:42

Падаща звезда 

  Poesía
842 0 1

Зърнах падаща звезда

и пожелах си теб с мен до края на света!

Мечтаех как хванал моята ръка,

желаеш да притежаваш моята душа!

Надзърни отвъд мойта лесна голота,

виж усмивката в сърцето

при близостта до твойта сладка красота!

Ще дойде ли времето заедно да гледаме звезди,

ще сбъдваме ли някога заедно мечти!

Желая най-накрая да съзреш

погледа ми топъл,

който като вопъл

следва те в стаята широка,

наблюдава накъде ще тръгнеш

и в каква посока!

За Бога, осъзнай се, опомни се,

погледни ме, разучи ме!

Пожелай моето желание,

виж тази падаща звезда,

нека за нас няма повече страдание,

погледни ме, виж любовта и отвърни ù с твойто Да!

© Пенка Лесидренска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "За Бога,осъзнай се,опомни се,
    погледни ме,разучи ме!"
    Много ми харесва Браво 6 от мен
Propuestas
: ??:??