11 may 2017, 10:09

Падаща звезда 

  Poesía » Otra
342 0 8

Една звезда отгоре пада

и цялата Вселена страда.

За нея казват: алармира,

че някой долу си умира.

 

Че някой свършва пътя земен

и, че от Господа е земен.

И става новичка звездица

със светла слънчева зеница.

 

Навярно е добре в небето

на Бога ти да си детето.

Да си с душата сред звездите,

да гледаш Господ във очите.

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??