20 nov 2016, 19:27

Паднал ангел 

  Poesía » De amor
497 2 2

Паднал ангел съм, оставил небето

зад себе си, превърнал сърцето си

в прах и напълно изгубил се.

Роден съм от майка фурия,

а баща ми е огънят бурен,

в очите си мълнии аз крия

и една необуздана стихия.

А, някога имах сърце,

дарявах любов, на всеки комуто е нужна,

но отхвърлен аз бях и любовта веч' ми е чужда.

© Джамби Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??