7 feb 2018, 10:08

Паднал воин 

  Poesía » Otra
456 1 1

Воинът в мен се измори,

доспехите ще сваля!

Омръзнало ми е от войни,

войни за хора, а себе си не

ще опазя!!!

 

Тежки битки водех непрестанно,

пресни рани и стари белези събрах.

Дори когато ме болеше пак се биех,

сам самичка бродех в падналия мрак!

 

Оръжието ми опръскано е с кръв,

но не с тази на врага,а с  моята...

Колко пародичен е светът,

свои хора да ти забиват нож в гърба?!!!

                  ************

 

Воинът в мен се измори......

Паднал е, и полужив лежи.

Не искам повече войни,

не искам рани и сълзи!

Хвърлям мечът настрани,

вече няма да ме боли!

 

 

© Виктория Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасна творба,въпреки че е с тъжна нотка! Спри да се биеш,Вики,за тези,които не го оценяват! Бъди воин,но само за себе си!
Propuestas
: ??:??