Воинът в мен се измори,
доспехите ще сваля!
Омръзнало ми е от войни,
войни за хора, а себе си не
ще опазя!!!
Тежки битки водех непрестанно,
пресни рани и стари белези събрах.
Дори когато ме болеше пак се биех,
сам самичка бродех в падналия мрак!
Оръжието ми опръскано е с кръв,
но не с тази на врага,а с моята...
Колко пародичен е светът,
свои хора да ти забиват нож в гърба?!!!
************
Воинът в мен се измори......
Паднал е, и полужив лежи.
Не искам повече войни,
не искам рани и сълзи!
Хвърлям мечът настрани,
вече няма да ме боли!
© Виктория Тодорова Все права защищены