10 may 2011, 21:46

Пак е нощ 

  Poesía » De amor
724 0 1

Пак е нощ, протягам лениво ръце.
Усещам как гори твоето сърце
до мен на нощната тишина в плен.
Пак е нощ и твоят шепот ме ласкае отново.
Приспиват ме отново две нежни устни,
нашепващи за безкрайни желания,
за необяснимо нежна любов.
Пак е нощ, близо един до друг,
пренаписваме нашата романтична история.
История за нашите две сърца,
познали щастливо любовта.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??