10.05.2011 г., 21:46 ч.

Пак е нощ 

  Поезия » Любовна
733 0 1

Пак е нощ, протягам лениво ръце.
Усещам как гори твоето сърце
до мен на нощната тишина в плен.
Пак е нощ и твоят шепот ме ласкае отново.
Приспиват ме отново две нежни устни,
нашепващи за безкрайни желания,
за необяснимо нежна любов.
Пак е нощ, близо един до друг,
пренаписваме нашата романтична история.
История за нашите две сърца,
познали щастливо любовта.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??