7 oct 2006, 18:24

Пак хубава е..... 

  Poesía
613 0 7

Не казвай, че скучен си ми станал,

и че отдалечена чувстваш ме сега,

пред  огледало ти не ме поставяй,

само милвай ме с твоите слова.

От ежедневните и скучни драми,

двама да избягаме, все едно къде.

И магията нека в нас да си остане,

защото там се чувства най-добре.

А страдаш ли, не се чуди ти много,

потърси ме, дори и тъмно да е вън.

Ще се зарадвам, нека поговорим,

обади се, недей мисли за моят сън.

И дълго нека си говорим двама,

за теб... за мен, за хиляди неща,

дори понякога и да поспорим...
нищо, пак хубава е с теб нощта.

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??