24 abr 2019, 22:13

Пак ще заблести... 

  Poesía » De amor
846 4 3

Луната

върху голото ми рамо,

рисува с пръсти

падащи звезди...

Една минута

да си помечтая само

и всичко

пак ще заблести...

© Мария Ив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??