Apr 24, 2019, 10:13 PM

Пак ще заблести... 

  Poetry » Love
848 4 3

Луната

върху голото ми рамо,

рисува с пръсти

падащи звезди...

Една минута

да си помечтая само

и всичко

пак ще заблести...

© Мария Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??