12 abr 2008, 18:00

Пак сряза въжето 

  Poesía » De amor
662 0 5

Пак сряза въжето в последния момент.

И докога така?

Вярвай ми, ще се умориш.

Ще пресъхнеш.

Ще те пресуша.

Прибери се час по-късно

и бъди все още влюбена.

Намери ме първа!

Първа заплачи!

И едва тогава ми срежи въжето.

После, ако искаш,

надени го ти!

© Калоян Кънев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??