27 jun 2014, 21:10  

Пак той 

  Poesía » De amor
569 1 4

"Тя е цялата само еротика...

... и захлупил очи във тревите
цял живот ще измислям стихове..."

 

"Пак тя" Владо Любенов

 

Той е целият само еротика!

Всеки вик оцветява в зелено

с грях и лято, щампирани в потника му —

плъзвам дъх и ръце върху лена...

 

Той събужда във мен онзи порив

да се хвърля в ръцете му мъжки,

върху луди треви да преборя

на статута си всички задръжки...

 

Той събужда нескрито желание

да осъмна в очи му заточена,

а в тревата от мен да остане

сноп от ципове, връзки и копчета...

 

И дори да поиска да пише

за нощта и за мен думи сочни

(в подарените паузи, скришно)

цял живот да не може да почне...

 

 

-

 

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвате ме, благодаря!
  • Прекрасно е, Стенли! Просто прекрасно. Вдъхновяващо красиво и страстно!
  • Бързо признавай - наднича в главата ми, или моят "той" е досущ като твоя "той" :P ...на лирическата де
    Стенлиии, страхотно е!
  • Ухаа страхотно!!Много интересно и силно!!Браво!!Направо да изригнеш!!Буйно, директно, исрено- просто прекрасно!!Поздрави!!
Propuestas
: ??:??