12 nov 2011, 15:52

Пак за нея 

  Poesía » De amor
423 0 2

Пк за нея

Помня как те срещнах плахо...
Как останах без очи!
Мойте чувства при теб спряха,
аз се влюбих до уши!

 

После, щом ни запознаха,
чувствата си ти признах…
Мойте страхове умряха,
любовта ти щом узнах!

 

Ти бе мойта първа обич…
Първата любов в света…
С много радост и тегоби.
С нея влязахме в света…

 

Аз и днес щом те погледна
Имам радостни сълзи!
Остани с мен, до последно!
Моля тe, не ме мъчи!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??