Nov 12, 2011, 3:52 PM

Пак за нея 

  Poetry » Love
424 0 2

Пк за нея

Помня как те срещнах плахо...
Как останах без очи!
Мойте чувства при теб спряха,
аз се влюбих до уши!

 

После, щом ни запознаха,
чувствата си ти признах…
Мойте страхове умряха,
любовта ти щом узнах!

 

Ти бе мойта първа обич…
Първата любов в света…
С много радост и тегоби.
С нея влязахме в света…

 

Аз и днес щом те погледна
Имам радостни сълзи!
Остани с мен, до последно!
Моля тe, не ме мъчи!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??