21 dic 2010, 21:37

Палаво - 2 

  Poesía » De amor
920 0 15

Палав лъч 
по сънени устни,
палави мисли 
зад миглите пуснати.
Палаво утро
по покриви лъснали,
ръката ти палава
по бедрата ми блеснали.
Палаво утро
през палаво лято,
желание палаво
в рими излято...

Толкова палаво,
толкова нежно...
а в косите ни
виж - 
вече е снежно.
Любовта ни
по детски 
тъй е красива,
подлудява ни 
палаво -
но пък как ни отива.



© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??