19 may 2009, 21:46

Паметник 

  Poesía
646 0 1

Паметник

 

 

Без име.

Пулс забавен

зад зид студен.

Кошмарен писък

от бездънна яма.

Човек без

спомен, посока.

Мъртва сълза на

порцеланово сърце.

Парче камък вместо

човешко сърце.

Нечий живот на

изтрита лента.

Черно-бял,

безцветен филм.

Гроб безмълвен

за човешката болка.

Паметник забравен,

по-скоро незапомнен!

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??