6 dic 2009, 12:38

Паметта на водата 

  Poesía » Otra
574 0 7

 

Паметта на водата

 

                      На всички рокфенове, динозаври или не

 

Пулсира в такт водата в мен,

бушува и се плиска –

Звездата Рок със ник Еф Ем

в небето грее - близко.

 

Припев:

Душата тежък звук раздира,

китарата ридае...

и тук се пие халба бира,

защото...Васко знае!

 

Овцата черна като вълк

издига вой прекрасен.

С Машина бойна е дошъл

тъгуващият Наско.

 

Кристали вае и руши

в мен музиката “грозна”.

Блестят Лилавите жреци,

Оръжия и Рози,

 

Дъга изгрява над света,

и плаче пак Кралица,

а Скорпионите не спят –

дай жица, бате, жица!!!

 

Метални пръсти не грешат!

Японецо, прощавай!

Звездата свети ли в нощта,

със нея оживявам!

 

*Припевът се вмъква

между всеки два куплета. До дъно! ;)))

 

 

 

 

© Нелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??