19 abr 2009, 13:09

Панелни кутийки 

  Poesía » Otra
380 0 2

Светят кутийки, мъждукат души.
Зад празни усмивки крием вини.
Трънливи езици на злоба деца
притварят очите, изкривяват света.

С дим на цигара обвивам мечтите си,
издишвам ги всичките да спре да боли.
Еднакво различни, безвременни дните ми,
в пепелника угасям да няма следи.

И утре прилича на вчера и днес,
панелки натискат, пречупват гръбнака.
Живуркайки жалко, си мечтаем за чест.
Греховете си мислим, че трием с мрака.

С цигара изпращам приятел - поредна лъжа,
горчи ми, боляло е, значи била е добра.
От утре панелното твърдо ще забрани
достъп на чувства, от които боли.

© Елистас Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??