1 dic 2009, 1:09

Панелно 

  Poesía
907 0 5


Четири скучни стени.
Уморена стая.
84 клавиша,
изтъркани от очакване
до парно, което не грее.
Спуснати щори.
Телевизор,
оглушал от скандала в съседите.
Старо щастие със
склерозирало чакане за жребий,
до захвърлена медна монета
в мечти за каляска,
за принц,
за принцеса,
за свещи и рози,
за замък в Едем.

Панелна илюзия
в панелен комплекс,
обитаван от панелни хора
с панелно мислене,
панелни мечти
и панелно съзнание.

Панелна суетност…

 

 

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??