25 nov 2015, 21:51  

Папур 

  Poesía » De humor
1011 0 17

Папур


Блато. Кал. Вода. Папур.

Жаби крякащи. Любовни звуци.

Таранки, каракуди и костур.

И хвърлени от хората боклуци.

 

В сезона обявен за гроздобер,

изсушен папур е нужен.

Може и да нямате хабер,

но бурето без него, съд е изтърбушен.

 

Знайте! Свирка не се прави от папур.

Не е музикално туй растение.

За свирка нужна е върба или пък...

Или любовно вдъхновение.

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??