9 nov 2011, 20:53

Паранормално 

  Poesía » De humor
638 1 0

Селската клюкарка Марка
вчера нещо странно видя.
В Кирчовата кафеварка
кафето черно извря.

И плесна си чело̀то Марка,
мигом кръста си хвана̀,
че Кирчо няма кафеварка
и пие само вода.

© Денис Метев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??