7 dic 2009, 10:39

Параноя 

  Poesía » Otra
602 0 0

Приписваха ù работи ужасни,

да имат СОТ на личното удобство.

Чертаеха си тайно и опасно

плана срещу госпожа Превъзходство.

Кръщаваха я те за назидание,

рисуваха портретите ù в черно.

А тя, горката, трупаше познание

за хората, останали ù верни.

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??