14 dic 2018, 13:39

Параноя 

  Poesía
336 0 2

Следят ме.
По ъглите ме дебнат.
Надничат ми в черепа –
какво става там вътре. 
Броят ми грешните стъпки,
правописните грешки.
Лазя им по нервите. 
Изчакват,
да ме хванат в крачка...

На ръба на света съм.
Скачам.
Не ме е страх от
дълбокото.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??