Стъпваме леко по цветна дъга,
боси вървим и се къпем сред лятна, хладна роса,
с всяка изминала стъпка
се доближаваме до онази пленяваща светлина,
яхнали сме мечтите си и се реем дръзко в нощта.
Луната блести и пътя показва,
подслон ни предлага,
и с изящество ни обгражда,
а ние се смеем звънко щастливи,
искри помежду ни прехвърчат,
като волни птици се реем – игриви.
Хванати за ръце напред смело вървим,
влюбени крачим знаейки, че всичко можем да победим.
С усмивки и радост, безгрижни
стремглаво достигаме небесата,
а там,
там се намира надеждата, от всеки желана позната.
И ето за нея преплувахме синевата,
търсейки парчета пъзел от рая,
ни се събраха во веки сърцата.
RDP
© Радослав Todos los derechos reservados
Критиката обаче казват е градивна.
Благодаря!