21 feb 2013, 21:56

Парфюм 

  Poesía » De amor
1041 0 4

Днес съм тук,

Усетих те,

не само да те видя,

напразно се стаяваш.

а да опия сетивата си

Вятърът издайник те завихри,

със твоя аромат.

в косите ми те плъзна,

Очите ми във тебе плуват,

в очите слънчев лъч се спря,

но не стига

през порите ми

за нощите, в които ще съм сам.

в капчици росица,

Тихичко зад тебе ще застана,

сълзи парфюмът на нашата душа.

ноздрите ми жадни

Тук си, знам...

в косите ти ще паднат,

Усещам те...

ще те дишам...

Обгръща ме милувката на твоя дъх,

Твоето дихание ще стана,

в нежния му полъх  се отпускам,

докато във мен попие

пространството на любовта е тук.

парфюмът на нашата душа.

Сега ти галиш късче вечност...

А сетне тихичко ще си отида.

Защо тъй неизменно искаш да си тръгваш?

© София Оренда Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??