Постигат абсолютно единогласие,
без дебати,
единствено, когато вдигат
депутатските си заплати.
А после на Парламента в Бюфета,
развеселени пристигат
и тостове вдигат
на Суверена за просперитета.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados