26 feb 2017, 13:52  

Пате 

  Poesía » Para niños
877 0 2

Всяка сутрин тръгва на разходка
в езерото малка, жълта лодка.
Движи се бързо, но вместо гребла,
нашата лодка използва крака. 
                                  Що е то?

 

© Stasiya Ana Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

35 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??