4 sept 2016, 21:40

Паваж 

  Poesía » Filosófica
940 2 4

*** 

 

и пада дъждът

смирено, 

а той самотен върви,

спъва се в паважа,

боже, с какво сгреши 

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR Todos los derechos reservados

Това е първата ми публична изява. 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??