Sep 4, 2016, 9:40 PM

Паваж 

  Poetry » Phylosophy
939 2 4

*** 

 

и пада дъждът

смирено, 

а той самотен върви,

спъва се в паважа,

боже, с какво сгреши 

 

***

© Султан Ангелов - DESTUR All rights reserved.

Това е първата ми публична изява. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??