28 sept 2005, 17:50

Паячета 

  Poesía
775 0 7
Напускаше ме във всичките
десетки пъти, в които
аз си го измислях,
сякаш за да се подготвя
за единствения,
последен и реален,
в който ще ми кажеш "сбогом".
Не повярвах, че се случи.
Дочух го като
грачене на гарван,
удари ме, а после
падна тежко помежду ни,
изгаряйки пътеката.
Не можах да се разплача,
само се усмихвах
глупаво на себе си
и не спирах
усърдно да рисувам
кафяво - черни паячета.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??