26 ene 2023, 12:32

Пазарджик - 26.01.2023год. - загатване за сняг 

  Poesía
489 0 0

зимата не ни 
забравя - вчера - днес - дано 
и в бъдни дни

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??