Боже, пази Бойко Борисов, Боже!
Да, първобитен е. Толкова може.
Само се страда от тази чума,
а за овцете игра куршума.
Ала пази го, че Бойко е фактор.
Може в пандиза да кара и трактор.
Здраво биче е. Ще поработи
за всички опропастени животи.
Стига е бягал след топката. Стига.
Нека успехите не са само на книга.
Нека със пот си заслужи хляба.
Нека усети какво е да няма.
Народът е бесен, но ти го пази.
Много внимателен с него бъди.
Гален е той, от няколко папи
и оцелял е в различни етапи.
Току виж утре поиска момчето,
Твоето място да вземе в небето.
Пази го обаче и Ти се пази.
Шамар от повярвал си, много боли.
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados