20 nov 2012, 20:01

Педагогическа грешка 

  Poesía » De humor
528 0 0

 


“Не си достатъчно дипломатичен...”
така ме критикуваха Преди,
от другите защото бях различен -
не позволявах някой да ме пререди.

На етика ме учиха безкрайно,
“идейно зрял” да бъда във живота
и бъдеще ми обещаваха омайно-

дерзай, познанието няма квота!

“Отстъпвай, по-умен бъди, не се поддавай
да те увличат в разпри безразсъдни!
Със сила право нивга не раздавай,
злодеите са винаги на Бог подсъдни!”

Но дойде ден, изблъскаха ме яки лакти!
Набързо смачкаха ме, бях поробен,
откраднаха ми всички артефакти,
възпитан бях, но не боеспособен.

© Стефан Моцов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??