19 may 2011, 14:16

Пейзаж 

  Poesía » Del paisaje
830 0 1

Плаж, море, звезди,
виждам в далечината,
наслаждавам се и на светлината.
Тръгвам аз по плажа топъл,
а водата удря ми краката,
под светлината на луната
се разкрива красотата.
На пейзажа всички му се радват,
гледат и въздишат от захлас.
Колко хубаво се очертава
и морето пак самò ни се предлага,
да се гмурнем в дълбините,
да усетим красотите.

© Деси Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Обичам пейзажите през очите на другите и през твоите ми хареса! Поздрави!
Propuestas
: ??:??