21 nov 2017, 21:23

''Пепел и сълзи'' 

  Poesía » Verso libre
570 1 4

Пепелта ми падна от цигарата
чаках я да звънне 
падна и сълза
нежно със любов попи я
за да не се налага 
сърцето ми изстрадало 
отново то да  
се навежда. 

 

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

(Постарах се подтекста да е силен.) 

Х.М. 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??