15 ene 2009, 9:00

Пепел в моя пепелник 

  Poesía » Otra
716 0 3
 

Със сенки под очите

отново си лягам във три.

Часовникът тик-така,

но на мен не ми се спи.

Гледам цяла нощ живота си на филми

и толкоз яд усещам,

че дори сълзи вече не се стичат по носа ми.

Ставам пак в един.

Утрото го няма.

Денят във зимен сън

чака за смяна нощта...

в която гледам

пепел в моя пепелник.

И още един фас

аз тази нощ умъртвих.

- До утре вечер, приятелю!

Ще изпуша тогава и твоя живот.

Казах на дима в стаята.

Отново сама в три посред нощ.

 

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво е
  • Да...до болка познато...браво,страхотен е =)...стихът де,не и чувството да си сама...
  • Толкова познато...
Propuestas
: ??:??