5 sept 2010, 18:08

Пепеляшка 

  Poesía » De amor
657 0 4

 

 

 

Пепеляшка

 

 

 

От  сутрин  до  вечер

работиш  здраво,

без  да  имаш

на  почивка  право!

Готвиш, миеш и  переш,

в Пепеляшка  се  превръщаш -

кога  това  ще  разбереш.

Балът бляскав

от  теб  все  далеч  стои,

но  звездният  ти  танц

тепърва  предстои.

Очите  ти

ще  засияят  в  нощта

с любов  ще  се  сбъдне

твоята  мечта.

Ще бъдеш ти

най-щастлива

и ще  разцъфтиш

приказно красива.

Само  си  повярвай  ти

и  своя съдбовен  шанс  хвани!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??