Пепеляшка
От сутрин до вечер
работиш здраво,
без да имаш
на почивка право!
Готвиш, миеш и переш,
в Пепеляшка се превръщаш -
кога това ще разбереш.
Балът бляскав
от теб все далеч стои,
но звездният ти танц
тепърва предстои.
Очите ти
ще засияят в нощта
с любов ще се сбъдне
твоята мечта.
Ще бъдеш ти
най-щастлива
и ще разцъфтиш
приказно красива.
Само си повярвай ти
и своя съдбовен шанс хвани!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.