10 dic 2015, 0:47

Пепеляшка 

  Poesía
481 0 1

Нощ. И звезда.

Лунна пътека;

и конната езда

по мъгла мека.

 

Тишина, звън.

И нощни лъчи

изчезват вдън

дълбоките очи.

 

Устни. Целувка

и мечта юнашка,

загубена обувка –

миг, Пепеляшка.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??