Всички чели сме и чудесно знаем,
приказки за принцове, принцеси.
И понякога тайничко мечтаем
за живот тъй приказен и лесен.
Бленуваме любов, без корист -
безгранична, пламенна и вярна!
Но реалност, следвана от горест,
фатално покосява таз омайност.
И така, в идеята за Пепеляшка
осъзнах, че няма меродавност.
Набедена бях в меркантилност,
макар обичайки с всеотдайност.
За това сега съм наскърбена -
жевеем в два различни свята.
Ще повярваш в лоялността на друга,
защото просто ще е по-богата...
© Виолета Todos los derechos reservados