23 oct 2006, 17:20

Пеперудени очи 

  Poesía
723 0 1
Синя стая пълна с пеперуди
оглежда се във портокалови води,
на брега душата ми стои -
момиче с пеперудени очи.
 
Брега докосва всяка пеперуда
гали нежно, тихо със криле,
в стая с пеперуди тя стои
изплетени от слънчеви лъчи.
 
Синя стая пълна с пеперуди
потънала във портокалови води,
на брега отсрещен пак стои
момичето със сините очи.

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??